Oglasna ploča

Natječaj za stipendije za jednotjednu razmjenu osoblja Sveučilišta u Mostaru za trening mobilnost u okviru Staff Week IES Abastos School u Valenciji, Španjolska u okviru Erasmus+ KA 171 programa u ljetnom semestru akademske godine 2023./2024.

Natječaj za stipendije za jednotjednu razmjenu osoblja Sveučilišta u Mostaru za trening mobilnost u okviru Staff Week IES Abastos School u Valenciji, Španjolska u okviru Erasmus+ KA 171 programa u ljetnom semestru akademske godine 2023./2024. u razdoblju od 20. do 24. svibnja 2024. Troškovi kotizacije treninga su 100 EUR koje svaki sudionik plaća po dolasku u Španjolsku.

Rok za podnošenje prijava je 5. travnja 2024. do 12:00 sati.

Za Sveučilište u Mostaru je odobreno 5 (pet) stipendija. Zainteresirani kandidati koji se prijavljuju trebaju dostaviti na email rektorat-ms@sum.ba sljedeću dokumentaciju:

  1. Prijavni obrazac – potpisan
  2. CV ili novu verziju
  3. Motivacijsko pismo (engleski)
  4. Ugovor o mobilnosti za trening - popunjen i potpisan od strane kandidata i odgovorne osobe s ustrojbene jedinice s koje kandidat dolazi
  5. Potvrda o znanju engleskog jezika (min. B2)
  6. Preslika ugovora/ odluke o radu
  7. Preslika putne isprave.

Sastavni dio ovog Natječaja su tablice kriterija za trening mobilnost sukladno kojima će zaprimljene prijave biti vrednovane.