Oglasna ploča

5. Kongres farmaceuta

Poštovani studenti, kolegice i kolege,

 

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da prijavite svoja fascinantna istraživanja za 5. Kongres farmaceuta, koji će se održati ove godine u razdoblju od 9. studenoga 2023. do 12. studenoga 2023. u hotelu Hills u Sarajevu. Imate priliku podijeliti svoje otkriće i ideje s farmaceutskom zajednicom i možda čak postati izlagač na našem kongresu putem Student Short Talk formata. Ova mogućnost otvorena je za sve trenutačne studente studija farmacije ili za nedavno diplomirane magistre farmacije (koji su diplomirali od 9. studenoga 2022. do 9. studenoga 2023.).

Ovo je izvanredna prilika za sve vas koji želite podijeliti svoje istraživačke napore i dobiti povratne informacije od stručnjaka iz industrije i akademske zajednice. Vaša istraživanja mogu obuhvaćati različite aspekte farmaceutskih znanosti, uključujući farmakologiju, formulaciju lijekova, analitičku kemiju, kliničke studije i mnoge druge teme.

Evo nekoliko važnih informacija o prijavi:

Rok za prijavu: Molimo vas da svoja istraživanja prijavite do 15. listopada 2023.

Kriteriji za odabir: Istraživanja će biti ocijenjena na temelju njihove originalnosti, znanstvene vrijednosti i relevantnosti za farmaceutsku industriju.

Student Short Talk: Najbolje ocijenjeno istraživanje dobit će priliku prezentirati svoj rad na kongresu u obliku Student Short Talk prezentacije.

Kako se prijaviti: Sve informacije o prijavi možete pronaći na službenoj stranici kongresa – www.kongresfarmaceuta.ba ili putem maila info@kongresfarmaceuta.ba

Očekujemo mnogo uzbudljivih prijava i nadamo se da ćemo vas vidjeti na 5. Kongresu farmaceuta. Ovo je prilika da svoje istraživanje istaknete i pridružite se diskusiji o budućnosti farmaceutske industrije.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte!

Hvala vam na vašem doprinosu farmaceutskoj znanosti i očekujemo vaše prijave!

S poštovanjem,

Znanstveni odbor 5. kongresa farmaceuta Bosne i Hercegovine