Oglasna ploča

Znanstveno-stručni simpozij „UPOTREBA LIJEKOVA U TRUDNICA, DOJILJA I DJECE“

Farmaceutski fakultet Sveučilišta u Mostaru u suradnji sa Farmaceutskom komorom Hercegovačko-neretvanske županije i Farmaceutskom komorom Županije Zapadnohercegovačke organizirao je Znanstveno stručni simpozij pod nazivom “UPOTREBA LIJEKOVA U TRUDNICA, DOJILJA I DJECE”.

Znanstveno stručni simpozij održan je 28. listopada 2021. godine, putem online Google Meet i Youtube platformi te broji ukupno 305 pregleda što samim time ukazuje na važnost tematike simpozija.
Vjerojatno ne postoji ljekarnik koji nije bio suočen sa problemima, smetnjama i pitanjima osjetljivih skupina bolesnika, trudnica, dojilja i djece. Bez obzira na težinu problema, radi li se o gripi, urinarnoj infekciji ili o težim poremećajima, ovo pitanje uvijek izaziva nelagodu kod ljekarnika te je zbog toga za magistre farmacije iznimno važno konitinuirano razvijati svoja znanja i vještine kako bi pacijentima mogli ponuditi kvalitetnu i adekvatnu zaštitu zdravlja.

Uprava Farmaceutskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru na čelu sa dekanom prof. dr. sc. Ivicom Brizićem se ovim putem zahvaljuje svim gostujućim predavačima koji su odlučili dati svoj obol ovom znanstveno stručnom simpoziju, a to su: magistar medicinskih znanosti Vladimir Jegdić, predsjednica Farmaceutske komore ŽZH magistra farmacije Ana Zovko te magistre farmacije Mirna Bubalo i Jelena Knežević. Također, posebno se zahvaljujemo predavačima sa Sveučilišta u Mostaru, doktorici znanosti Ivoni Tomić, doktoru znanosti Martinu Kondži te diplomiranoj pravnici Branki Hrkać.

Znanstveno stručni simpozij bodovan je od Farmaceutske komore Hercegovačko-neretvanske županije i Farmaceutske komore Županije Zapadnohercegovačke.