Oglasna ploča

Prvi poziv za simpozij

Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo pozvati vas na simpozij pod nazivom “Farmacija budućnosti u Bosni i Hercegovini” koji se organizira kao uvodni simpozij u okviru Erasmus+ projekta za podizanje kvaliteta u visokom obrazovanju pod nazivom „Innovating quality assessment tools for pharmacy studies in Bosnia and Herzegovina” (IQPharm).

Po prvi put javni farmaceutski fakulteti u Bosni i Hercegovini zajedno su opredijeljeni za napredak i promjene kroz sudjelovanje u jedinstvenom europskom projektu koji ima za cilj unaprjeđenje studija farmacije.

Uvodni simpozij održat će se 8.-10. srpnja 2021. godine u Sarajevu, a biti će organiziran u hibridnom modu (LIVE i ONLINE), u skladu sa važećim epidemiološkim preporukama.

Pozivamo magistre farmacije iz privatnog i javnog odsjeka, te buduće magistre farmacije da se odazovu pozivu, pridruže, te aktivno sudjeluju u programu simpozija koji će upotpuniti vrhunski predavači i eksperti.

Promotivni letak možete pogledati ovdje

Dodatne informacije (proces registracije, agenda) će biti dostupne uskoro i na službenoj stranici projekta erasmus-iqpharm.com