Oglasna ploča

Promocija članstva AIESECa u BiH

AIESEC otvara vrata za nove entuzijastične pojedince koji žele doprinijeti lokalnim i globalnim inicijativama te istovremeno razvijati svoje vještine i liderstvo. Pozivamo te da nam se pridružiš, te zajedno s nama gradiš pozitivne promjene u zajednici.

Mi smo AIESECeri i to je naša supermoć. Želimo potaknuti svakog pojedinca da prepozna svoju snagu, jedinstvenost i doprinos zajednici. AIESEC pruža platformu za osobni i profesionalni razvoj kroz raznolike projekte, edukacije i prilike za volontiranje. Ako se želiš istaći od svojih vršnjaka i razviti vrijedne vještine koje su danas jako cijenjene u poslovnom svijetu- AIESEC je pravo mjesto za tebe.

Prijave za nove članove u Banjoj Luci, Sarajevo i Mostaru su otvorene, a mi te pozivamo da iskoristiš ovu priliku za stvaranje nezaboravnih iskustava i izgradnju trajnih prijateljstava. Postani dio AIESEC tima putem linka i doprinesi svojim idejama i energijom!

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja ili želiš saznati više, slobodno nas kontaktiraj putem maila  marketing.aiesec.bih@gmail.com ili naših društvenih mreža (aiesec.bih). Radujemo se vidjeti te na putu zajedničkog rasta i razvoja!