Oglasna ploča

POSTAVLJEN KAMEN TEMELJAC ZA IZGRADNJU ZGRADE FARMACEUTSKOG FAKULTETA

Za izgradnju zgrade Farmaceutskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, u krugu Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, dana 25.9.2018. postavljen je kamen temeljac, te su na taj način započeli radovi za izgradnju novog objekta.
Hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović, rektor Sveučilišta u Mostaru, Zoran Tomić, dekanica Farmaceutskog fakulteta Monika Tomić i ravnatelj Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar Ante Kvesić, zajedno su položili kamen temeljac za novu zgradu.
Obraćajući se nazočnima, hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović, čestitao je svima koji su sudjelovali, projektirali i osmislili ovaj projekat i osmislili ga na način da bude svima na ponos.

Predsjednik Čović uputio je zahvalu i prof. Moniki Tomić što je iznijela sve probleme koje je imala na ovom putu.

Dekanica Farmaceutskog fakulteta, Monika Tomić bila je izuzetno ponosna, često naglašavajući kako se nada i vjeruje uspješnom završetku ovog projekta:

Današnja svečanost polaganja kamena temeljca jest veliki i jedan od značajnijih događaja u kratkoj, ali izuzetno uspješnoj povijesti Farmaceutskog fakulteta.

Ovaj kamen temeljac je rezultat svih naših napora i zalaganja , on je temelj za bolju budućnost novim naraštajima, a na nama ostaje obveza da ovaj projekat uspješno završimo.

Zahvaljujemo se svima koji su svojom pomoći omogućili da danas budemo tu i koji će nam i dalje pomagati da Farmaceutski fakultet Sveučilišta u Mostaru što prije dobije svoj „dom“