Oglasna ploča

Održan tečaj kontinuirane edukacije “Nove spoznaje u dijagnostici anemija”

U organizaciji Komore medicinskih biokemičara/biohemičara Federacije Bosne i Hercegovine, Zavoda za laboratorijsku dijagnostiku Sveučilišne kliničke bolnice Mostar i Farmaceutskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, nedavno je održan tečaj kontinuirane edukacije s temom "Nove spoznaje u dijagnostici anemija". Tečaj je bio iznimno kvalitetno organiziran, obilujući temama visoke važnosti i prezentacijama vrhunske kvalitete.

Posebno treba istaknuti doprinos gošći profesorica iz Republike Hrvatske, prof. dr. sc. Marije Grdić Rajković, mag. med. biochem., spec. med. biokemije i lab. medicine s Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta u Zagrebu, te prof. dr. sc. Nore Nikolac Gabaj, mag. med. biochem., spec. analitičke toksikologije iz Kliničkog bolničkog centra Sestre Milosrdnice Zagreb, koje također predaju na Farmaceutskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Sudjelovanje doktora medicine specijalista hematologije iz SKB Mostar dodatno je obogatilo događaj.

Ova izvrsna predavanja završena su ugodnim druženjem, što je dodatno doprinijelo razmjeni znanja i iskustava među sudionicima. S ovakvim događajima, zajednica medicinskih stručnjaka dobiva priliku za kontinuirano usavršavanje i razmjenu najnovijih spoznaja iz svoje struke.