Oglasna ploča

Natječaj za stipendiranje mobilnosti studenata Sveučilišta u Mostaru u ljetnom semestru ak. god. 2022./2023.

Otvoren je natječaj za stipendiranje mobilnosti studenata Sveučilišta u Mostaru u ljetnom semestru ak. god. 2022./2023. u okviru Erasmus+ KA171 programa razmjene za Sveučilište u Marburgu, Njemačka za četiri (4) stipendije.

Rok za podnošenje prijava je zaključno 29. studenoga 2022.

Zainteresirani studenti trebaju poslati na email adresu rektorat-ms@sum.ba sljedeću dokumentaciju:

  1. Prijavni obrazac;
  2. CV ili nova verzija;
  3. Potvrdu o znanju engleskog ili njemačkog jezika (min B1);
  4. Prijepis ocjena s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom jeziku;
  5. Kopiju putne isprave.

 

Preporuka studentima:

Pogledati na stranici Sveučilišta u Marburgu mogu li pronaći adekvatne kolegije, koji su kompatibilni s kolegijima na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koji bi se mogli priznati kao takvi po povratku. Kompatibilnost kolegija provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost voditelja kolegija na matičnoj ustrojbenoj jedinici prilikom popunjavanja ugovora o učenju. Ugovor o učenju će biti sljedeći korak nakon što Sveučilište u Marburgu odobri studentske nominacije koje bude poslalo Sveučilište u Mostaru.

Sastavni dio natječaja je tablica kriterija za odlaznu mobilnost studenata sukladno kojoj će zaprimljene prijave biti vrednovane.

Tekst natječaja dostupan je i na sljedećoj poveznici https://www.sum.ba/objave/medunarodna-suradnja-obavijesti/-natjecaj-sveucilista-u-marburgu-njemacka-za-studentsku-mobilnost-za-ljetni/.