Oglasna ploča

Knjiga – Upravljanje simptomima kožnih bolesti i poremećaja s kojima se susreću ljekarnici

Čast nam je predstaviti javnosti novu knjigu u izdavaštvu Sveučilišta u Mostaru, a u autorstvu djelatnika Farmaceutskog fakulteta i Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, pod naslovom "Upravljanje simptomima kožnih bolesti i poremećaja s kojima se susreću ljekarnici".
Autori ovog udžbenika su stručnjaci iz područja biomedicine i zdravstva, odnosno dermatovenerologije, farmacije i farmaceutske tehnologije, predmetni nastavnici i predavači, i to: Jelena Filipović-Grčić, Ivan Pepić, Dubravka Šimić, Ivona Tomić, Jasna Zeljko Penavić.
Budući da je ljekarnik jedna od ključnih osoba zdravstvenog sustava i posrednik između pacijenta i terapije, ovaj udžbenik omogućiti će uvid u standardizirana saznanja i terapije glede dermatoloških poremećaja, te opisati jasnu sliku o tome na koji način se formira moderan pristup liječenju. Namijenjen je prije svega studentima farmacije, ali i studentima ostalog područja biomedicine, liječnicima specijalistima dermatovenerologije, ljekarnicima u javnom i bolničkom ljekarništvu, te svima koji se žele više informirati o suvremenim metodama raspoznavanja i liječenja dermatoloških poremećaja.