Oglasna ploča

IV. Mostarski farmaceutski dani

Poštovane kolegice i kolege,
S ponosom najavljujemo nadolazeći događaj koji će obilježiti vrhunsku stručnost i razmjenu znanja u području farmacije - četvrte po redu Mostarske farmaceutske dane. Ovaj simpozij predstavlja važan događaj za farmaceutsku zajednicu, okupljajući stručnjake, istraživače i praktičare iz cijele regije kako bi podijelili svoja najnovija saznanja, iskustva i perspektive.

Mostarski farmaceutski dani su prilika za promišljanje o izazovima i mogućnostima koje farmaceutska industrija donosi u današnjem dinamičnom okruženju. Kroz predavanja, radionice i diskusije, želimo potaknuti razmjenu ideja, poticati inovacije te promicati stručno usavršavanje među svim sudionicima.

Ovogodišnji simpozij održat će se 10. svibnja 2024. godine u amfiteatru Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru s početkom u 12.00 sati. Sva pitanja u vezi održavanja simpozija možete usmjeriti na mfd@farf.sum.ba.

Uz samo održavanje simpozija bit će napravljena i prezentacija nove knjige Farmaceutskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru - Farmaceutska kemija 2.

Simpozij ističe teme od ključnog značaja za farmaceutsku praksu, istraživanje i regulativu, a svaki segment programa osmišljen je s ciljem pružanja relevantnih informacija i poticanja razvoja struke. Očekujemo da će Mostarski farmaceutski dani biti platforma za poticanje suradnje između akademske zajednice, industrije i javnog sektora te da će doprinijeti daljnjem napretku farmaceutske struke u našoj regiji.

Sudjelovanje je u potpunosti BESPLATNO, a prijaviti se možete putem poveznice:

https://shorturl.at/IJ179 ili putem skeniranja QR koda

Ove godine omogućili smo svima zainteresiranima sudjelovanje s posterskim prezentacijama. Poziv za sudjelovanje s posterskim prezentacijama bit će podijeljen znanstveno-nastavnom osoblju Sveučilišta u Mostaru i drugim sveučilištima u okruženju, magistrima farmacije u javnim ljekarnama, bolničkim ljekarnama, predstavništvu i farmaceutskoj industriji. Rok za dostavljanje prezentacija je 15. travnja 2024. godine.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u Mostaru, kako bismo zajedno obogatili naše znanje, izgradili nove mostove suradnje te doprinijeli daljnjem napretku farmaceutskog područja.

S poštovanjem,

--

4. Mostarski farmaceutski dani

Ljekarnički pristup novim farmaceutskim trendovima
SVEUČILIŠTE U MOSTARU
FARMACEUTSKI FAKULTET
+387 36 312 791